المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

آمریکا متعهد به امنیت اسرائیل است

آمریکا متعهد به امنیت اسرائیل است لیندسی گراهام، سناتور جنگ طلب جمهوری‌خواهان که به اظهارات افراط گرایانه شهرت دارد در دیدار با بنیامین نتانیاهو بار دیگر از تعهد واشنگتن در پشتیبانی از این رژیم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، لیندسی گراهام، سناتور ارشد حزب جمهوری‌خواه آمریکا در سالروز عملیات طوفان الاقصی در رأس هیأتی از سناتورهای آمریکایی که به اراضی اشغالی سفر کرده است با نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

سناتور جنگ طلب جمهوری‌خواهان که به اظهارات افراط گرایانه شهرت دارد در دیدار با بنیامین نتانیاهو بار دیگر از تعهد واشنگتن در پشتیبانی از این رژیم خبر داد.

 

گراهام در شرایطی به اراضی اشغالی سفر کرده که آمریکا هم اکنون گریبانگیر طوفان‌های سهمگین طبیعی است و در پی آن، به شماری از ایالت‌های آن، خسارت هنگفتی وارد آمده و با وجود این، بدون توجه منافع مردم این کشور بار دیگر از حمایت تمام قد دولت این کشور از رژیم خونریز صهیونیستی سخن گفت.

 

وی در دیدار با نتانیاهو بار دیگر ماهیت آمریکایی جنایت این رژیم را بار دیگر بر ملأ کرد و تاکید کرد: «شما در جنگ ما و در دفاع از ما وارد معرکه شده‌اید و ایالات متحده در این جنگ از شما پشتیبانی خواهد کرد.»

 

گراهام در این دیدار بار دیگر به یاوه گویی علیه ایران و برنامه صلح آمیز هسته‌ای کشورمان پرداخت./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار